Voor 19:00 besteld, morgen in huis!      Laagste prijsgarantie     Gratis Levering       Afhalen mogelijk


Wat is de leveringstermijn?

Wij streven ernaar om de fiets zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Dit is over het algemeen de volgende werkdag, zie onderstaand tabel voor een indicatie. Let op, rond feestdagen kan door drukte de leveringstijd verlengt worden.

 
Doordat accessoires zoals een mand of krat niet in de doos van de fiets past, wordt deze apart verzonden. En kan deze op een ander tijdstip/dag worden geleverd.

 

Besteld voor 19:00 op:

In 95% van de gevallen:

Overige 5% van de gevallen:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

Maandag

Vrijdag

Maandag

Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

Woensdag

Zondag

Dinsdag

WoensdagWat zijn de verzendkosten?


Verzending van een nieuwe fiets bij Eurofietsen.nl is altijd gratis binnen Nederland. Naar België € 19,50 Daarnaast worden alle prijzen inclusief btw getoond.


Is het ook mogelijk om de fiets af te halen?

Ja, dit kan. Neem telefonisch contact met ons op via 010-7864929 en wij zorgen dat de fiets op het afgesproken tijdstip klaarstaat.


Hoe wordt de fiets geleverd?

De fietsen van Eurofietsen.nl worden voor 85% voorgemonteerd in doos geleverd. De fiets en accessoires worden voor verzending zorgvuldig in een op maat gemaakte doos gedaan en gereedgemaakt voor verzending met DHL. Thuis hoef je enkele onderdelen nog te monteren en de fiets is klaar voor gebruik.


Hoe kan ik de bestelling van mijn fiets volgen?

De zogenaamde track & trace code wordt na verzending van uw bestelling per e-mail naar u verzonden door DHL. Mocht u deze niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op.


Hoe laat wordt mijn fiets bezorgd?

Wij laten onze fietsen via DHL bij je thuisbezorgen. DHL geeft geen exacte indicatie op welk tijdstip uw fiets geleverd wordt. Wel kun je je bestelling volgen via de DHL-pakketcode op de website van dhlparcel.nl. Deze code wordt verstuurd door ons nadat de fiets is verzonden. Neem voor meer informatie over de verzending contact op met DHL via 0900-2222120.